AnaSayfa / Genel / Kahve falında ordu komutanı olmak

Kahve falında ordu komutanı olmak

Kahve falında ordu komutanı olmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, hayatının zorlaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ordu komutanı olmak gördüyseniz:

  • Mesleki konularda duygularınızı işe karıştırmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında ordu komutanı olmak hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ordu komutanı görmek insanlar tarafından tanınan biri olacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına delalet eder.

Kahve falında orduya katılmak sorumluluklarından da asla kaçmayacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ordu kurmak zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, vefalı bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ordu asker görmek maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında atlı ordu görmek elindeki imkanların artacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine alamet eder.

Kahve falında orduya gitmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında karınca ordusu görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir