AnaSayfa / Genel / Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına, durumun değişmesine, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çok iyi şeylere, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işarettir.

Kahve falında savaşta komutan olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında savaşta komutan olmak rahat bir hayata sahip olunacağına, kurtuluşu bulacağına işaret eder.

Kahve falında savaş komutanı olmak uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savaşta komutan olduğunu görmek ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski komutanı görmek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına işaret eder.

Kahve falında komutan olmak yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında komutandan hediye almak alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına işaret eder.

Kahve falında asker komutan görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına yorulur.

Kahve falında komutandan azar işitmek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir