AnaSayfa / Genel / Kahve falında komutanın elini öpmek

Kahve falında komutanın elini öpmek

Kahve falında komutanın elini öpmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, hayatından razı geleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında komutanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Eskiyi bırakıp, yeniye sarılmalısınız.

Kahve falında komutanın elini öpmek kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine delalettir.

Kahve falında garnizon komutanı görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında asker komutan görmek hayırlı bir eşe, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine inanılır.

Kahve falında kadın komutan görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, mucize denilecek kadar önemli değişikliklerin yaşanmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında komutandan hediye almak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük komutan görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet etmektedir.

Kahve falında savaş komutanı olmak falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına, istediği herşeye sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında emekli komutan görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve Allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir