AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski komutanını görmek

Kahve falında eski komutanını görmek

Kahve falında eski komutanını görmek amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine işarettir.

Kahve falında eski komutanını gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşerek, eski tanıdık veya meslektaşlarla bir araya gelerek ya da iletişim kanallarını en iyi şekilde kullanarak belli konularda başarı veya ilerleme kaydedebilirsiniz.

Kahve falında eski komutanı görmek elinin darlığa düşmeyeceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eski komutanını görmek bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında komutan olmak alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında savaşta komutan olmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komutan asker görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında savaş komutanı olmak uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine, eğlence ve renk geleceğine işaret eder.

Kahve falında komutana tekmil vermek şöhret elde edeceğine, eşi ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında tugay komutanı görmek yaşanan bütün sorunların biteceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir