AnaSayfa / Genel / Kahve falında bölük komutanını görmek

Kahve falında bölük komutanını görmek

Kahve falında bölük komutanını görmek yüksek bir makamı olacağına, işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, güzel bir haber almaya, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bölük komutanını gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında bölük komutanını görmek üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir bölük asker görmek yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bölük ekmek görmek işlerinin bir anda bozulacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında ordu komutanı görmek maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizci komutan görmek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kazancın katlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında savaşta komutan olmak mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini komutan olarak görmek ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bayan komutan görmek iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir