AnaSayfa / Genel / Kahve falında komutandan hediye almak

Kahve falında komutandan hediye almak

Kahve falında komutandan hediye almak var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, güzel bir ilişkiye başlanacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, çok hayırlı şeylere imza atacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine inanılır.

Kahve falında komutandan hediye almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda gelişmeler var.

Kahve falında komutandan hediye almak gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında askeri komutan görmek üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında komutandan azar işitmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında komutan olmak sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine alamet eder.

Kahve falında yüksek rütbeli komutan görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına yorulur.

Kahve falında komutan asker görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında komutana selam vermek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın komutan görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir