AnaSayfa / Genel / Kahve falında komutan olmak

Kahve falında komutan olmak

Kahve falında komutan olmak iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında komutan olmak gördüyseniz:

  • Diğerlerini kendiişlerinize katılımları için cesaretlendirebilirsiniz.

Kahve falında komutandan emir almak aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına yorulur.

Kahve falında garnizon komutanı görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine, karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine rivayet eder.

Kahve falında rütbeli komutan görmek hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine delalet eder.

Kahve falında ordu komutanı olmak problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işaret eder.

Kahve falında eski komutanı görmek iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında savaş komutanı olmak kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine ve onu konuşacağına inanılır.

Kahve falında komutandan azar işitmek mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına inanılır.

Kahve falında komutan olmak sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir