AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüfekle ava gitmek

Kahve falında tüfekle ava gitmek

Kahve falında tüfekle ava gitmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, çok üzüleceğine, çok yıpranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında av tüfeği görmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına delalettir.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek ferah düzeyinin yükseleceğine, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında tüfekle birini öldürmek yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yeni iş teklifleri alacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini tüfekle öldürmek iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında makineli tüfekle ateş etmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir