AnaSayfa / Genel / Kahve falında av tüfeği görmek

Kahve falında av tüfeği görmek

Kahve falında av tüfeği görmek hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında av tüfeği gördüyseniz:

  • Sırların ağzınızdan kaçması sorunlara neden olabilir.

Kahve falında tüfekle ava gitmek bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına delalettir.

Kahve falında av tüfeği görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına yorulur.

Kahve falında tüfekle ateş etmek günü birlik kazanç elde edeceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına işaret eder.

Kahve falında birini tüfekle öldürmek herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tüfekle yılan öldürmek yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine delalettir.

Kahve falında piyade tüfeği görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında düşmana tüfekle ateş etmek çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir