AnaSayfa / Genel / Kahve falında tüfekle birini öldürmek

Kahve falında tüfekle birini öldürmek

Kahve falında tüfekle birini öldürmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tüfekle birini öldürmek gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Kahve falında tüfekle yılan öldürmek iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini tüfekle öldürmek kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, bahtın açık olmasına tabir olunur.

Kahve falında tüfekle birini öldürmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına inanılır.

Kahve falında dürbünlü tüfekle ateş etmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine inanılır.

Kahve falında piyade tüfeği görmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında tüfekle nişan almak parasının ve makamının artacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüfekli asker görmek böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir