AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, geçiminin daha kolay hale geleceğine, kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, aksiliklerin ortadan kaldırılacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, sağlığının yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüfekle yılan öldürmek çok hayırlı insan olunacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına delalet eder.

Kahve falında tüfekle birini öldürmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine delalettir.

Kahve falında birini tüfekle öldürmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kısmetlerin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında eli tüfekli asker görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında piyade tüfeği görmek rahat bir döneme girileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir