AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini tüfekle öldürmek

Kahve falında birini tüfekle öldürmek

Kahve falında birini tüfekle öldürmek kazancının iki kat artacağına, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına, itibar edineceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, kötülüklerden uzak kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini tüfekle öldürmek gördüyseniz:

  • İşinizi veya ekonomik durumunuzu ilgilendiren konularda takdir edilmiyor hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında birini tüfekle öldürmek yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüfekle yılan öldürmek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Kahve falında tüfekle birini öldürmek el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı tüfekle öldürmek algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında av tüfeğiyle ateş etmek yıpranacağına, uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında tüfekle ava gitmek fırsatların elden kaçacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tüfekle atış yapmak kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında tüfekle ateş etmek elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir