AnaSayfa / Genel / Kahve falında sudan geçmek

Kahve falında sudan geçmek

Kahve falında sudan geçmek herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, kurtuluşu bulacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sudan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ya da işleri kendi yolunuzdan halletme konusunda fazla ısrarcı ya da talepkar olabilirsiniz.

Kahve falında berrak sudan geçmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine delalettir.

Kahve falında sudan geçmek dönmeyen şansın artık döneceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında trenle sudan geçmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ata binip sudan geçmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine, aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek umutsuz olacağına, işlere karışan, kişinin motivasyonunu bozan kimselerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında durgun sudan geçmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanik sudan geçmek yeni bir haneye sahip olunacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil sudan geçmek hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, daha rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir