AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli sudan geçmek

Kahve falında kirli sudan geçmek

Kahve falında kirli sudan geçmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir adım atılacağına, muradın yerine geleceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli sudan geçmek gördüyseniz:

  • Daha iyi vakit geçirmenin yollarını arıyorsanız, çevrenizdeki kişilerin sizinle aynı ruh halinde olmamasını yadırgayabilirsiniz.

Kahve falında kirli sudan geçmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında duru sudan geçmek başarı için fırsatların artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında akan sudan geçmek en tepkedeki kimse olacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine işaret eder.

Kahve falında temiz sudan geçmek hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında soğuk sudan geçmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında derin sudan geçmek iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arabayla sudan geçmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir