AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz sudan geçmek

Kahve falında temiz sudan geçmek

Kahve falında temiz sudan geçmek kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine, güzel günler için çalışılacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, buna karşılık kendisinin de onlara karşı güç ve kudret kazanmanın yollarını arayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine işaret eder.

Kahve falında temiz sudan geçmek gördüyseniz:

  • Çevrenizle yapacağınız parasal alışverişlerde biraz uyanık olmanız gerekiyor.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, güzel haberlerin alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında temiz sudan geçmek büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında soğuk sudan geçmek üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trenle sudan geçmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalettir.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla sudan geçmek problemlere çözüm bulunacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, inancını bir kenara atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, kırgınlıkların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir