AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu sudan geçmek

Kahve falında çamurlu sudan geçmek

Kahve falında çamurlu sudan geçmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek gördüyseniz:

  • Olayların içinde bulunmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ata binip sudan geçmek işlerin rast gideceğine, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz sudan karşıya geçmek sevdiği kişiler ile daha çok vakit geçireceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil sudan geçmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sudan karşıya geçmek sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, gözden uzak olduğu zaman gönüllerden de uzak olacağına delalettir.

Kahve falında sudan yürüyerek geçmek kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, maddi olanaklarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında soğuk sudan geçmek rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına yorulur.

Kahve falında bulanik sudan geçmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, adının ve şanının yürüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir