AnaSayfa / Genel / Kahve falında berrak sudan geçmek

Kahve falında berrak sudan geçmek

Kahve falında berrak sudan geçmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, güzel, sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine, iyi halin geleceğine, daha sonra elindeki para ile çok büyük bir risk alarak kendi işini kuracağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, mal ve mülk konusunda çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında berrak sudan geçmek gördüyseniz:

  • Bir an önce, fikirleriniz arasında bir eleme yapıp hangilerinin peşinden gideceğinize karar vermenizde fayda var.

Kahve falında berrak sudan geçmek zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına alamet eder.

Kahve falında kirli sudan geçmek eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sudan karşıya geçmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, işinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz sudan geçmek karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında sudan geçmek işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında çamurlu sudan geçmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında trenle sudan geçmek kendi bildiğini okuyacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında bulanik sudan geçmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir