AnaSayfa / Genel / Kahve falında trenin altında kalan birini görmek

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, yapılan planların alt üst olacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, bekarsa evleneceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında trenin altında kalan birini gördüyseniz:

  • Herkesi kendiniz gibi görmemelisiniz.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek falı kapatan kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gebe kalamamak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine delalettir.

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını görmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek sistemli şekilde başarıya koşacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında kalaşnikof silah görmek can bulacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir