AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalaşnikof silah görmek

Kahve falında kalaşnikof silah görmek

Kahve falında kalaşnikof silah görmek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, evlenme yolunda adım atacağına, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, ümitsizliğe, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalaşnikof silah gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Kahve falında kalaşnikof silah görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kalamamak bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında gebe kalamamak ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, bu sorunun adından kendisini üzmeye çalışan ve sürekli sorun çıkaran bazı kişiler ile arasındaki bağları tamamen koparacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını görmek hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı olacağı işlere gireceğine, Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kalacak yer aramak eline geçen fırsatlar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına ve herkesi biraraya getireceğine yorulur.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalan birini görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir