AnaSayfa / Genel / Kahve falında gebe kalamamak

Kahve falında gebe kalamamak

Kahve falında gebe kalamamak dost çevrenizin genişleyeceğine, işinde verimsiz olacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gebe kalamamak gördüyseniz:

  • Bazı jest ya da yardım beklentiniz olabilir.

Kahve falında gebe kalamamak karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalamamak bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hamile kalacağını duymak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, bol nimete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında kalacak yer bulamamak hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir