AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, çok rahat edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, sağlığının yerinde kalacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek gördüyseniz:

  • Maddi bakımdan ya da sosyal hayatınızı ilgilendiren konularda oldukça şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hamile kalan birini görmek başarılarının hiçe sayılacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalacağını duymak keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında hamile kalacağını görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına alamet eder.

Kahve falında hamile kalamamak amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kalaşnikof silah görmek sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, hastalanacağına rivayet eder.

Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir