AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, mutlu bir insan olunacağına, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, hakkında iyi yorumlar yapılacağına, hayatının daha kolay olacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, rahatının, keyfinin, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabanın altında kalan birini gördüyseniz:

  • Bitmiş şeylere boş verip, önünüzdeki yeni ufuklara bakıp, imkanları değerlendirme gayretinde olmalısınız.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine bu sayede gelirinin de önemli oranda çoğalacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kalacak yer aramak rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asansörde kalan birini görmek eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalacak yer bulamamak takdir toplayacak işler yapacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalacağını duymak yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, yalan söylemeyeceğine işarettir.

Kahve falında kalaşnikof silah görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir