AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek gördüyseniz:

  • Huyunu az çok bildiğiniz için, onun hoşuna giden davranışlarda bulunmaya çalışın.

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında asansörde kalan birini görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine işarettir.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek kişinin afiyette olacağına, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalamamak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kalacak yer bulamamak kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını duymak işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir