AnaSayfa / Genel / Kahve falında hamile kalacağını görmek

Kahve falında hamile kalacağını görmek

Kahve falında hamile kalacağını görmek kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, mali gücünü yitireceğine, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, zorlukların artacağına tabir olunur.

Kahve falında hamile kalacağını gördüyseniz:

  • Duygusal veya finansal teklifleriniz sonunda takdir edilmeye başlıyor.

Kahve falında hamile kalacağını görmek işinde büyük başarı elde edeceğine, kazancının bol olacağına delalettir.

Kahve falında hamile kalan birini görmek o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, takdir edileceği işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalacağını duymak yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işarettir.

Kahve falında hamile kalamamak başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek bankadaki hesaplarının da kabaracağına, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kalaşnikofla ateş etmek karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında asansörde kalan birini kurtarmak ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir