AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprak altında kalan birini görmek

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, işlerinde atılıma geçeceğine, başarılarının herkes tarafından konuşulur duruma gelmesine vesile olacak işler yapacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında toprak altında kalan birini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde evli ya da süregelen bir beraberliği olan bir kimseyseniz, yapmak istediğiniz bazı şeylerle ilişkileriniz arasında karar vermek zorunda bırakılabilirsiniz.

Kahve falında toprak altında kalan birini görmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, kendisi ile gururlanacağına delalettir.

Kahve falında arabanın altında kalan birini görmek yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında trenin altında kalan birini görmek kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Kahve falında hamile kalacağını görmek ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına delalettir.

Kahve falında kalacak yer aramak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, eline büyük paralar geçeceğine inanılır.

Kahve falında hamile kalamadığını görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalacak yer bulamamak fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, gün sayacağına rivayet eder.

Kahve falında hamile kalacağını öğrenmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir