AnaSayfa / Genel / Kahve falında trene el sallamak

Kahve falında trene el sallamak

Kahve falında trene el sallamak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine işarettir.

Kahve falında trene el sallamak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Kahve falında trene el sallamak birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana el sallamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, gitmediği yerlere gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan el sallamak çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, umut bağladığı ve varını yoğunu satarak sermaye yaptığı işlerden yana beklediği başarıyı yakalayacağına inanılır.

Kahve falında otobüse el sallamak rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye el sallamak verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, mutsuz, üzgün ve karamsar olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gemiden el sallamak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında arabadan el sallamak ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine tabir olunur.

Kahve falında el sallamak beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir