AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabadan el sallamak

Kahve falında arabadan el sallamak

Kahve falında arabadan el sallamak yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, kazancını artıracağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabadan el sallamak gördüyseniz:

  • Evle veya aileyle ilgili başlıklarda duygusal konular söz konusu olabilir.

Kahve falında arabadan el sallamak eğer işsizse iş bulacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında trene el sallamak neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında elinde mendil sallamak yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kaçırılan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birine el sallamak aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok büyük ve değerli işlere imza atacağına delalettir.

Kahve falında pencereden el sallamak sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında ölüye el sallamak kar etmek için yeni girişimlerde bulunacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gemiden el sallamak huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkondan el sallamak gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir