AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının mezarını görmek

Kahve falında babasının mezarını görmek

Kahve falında babasının mezarını görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının mezarını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Kahve falında babanın mezarını açmak atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, geçimin kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına, gururlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında baba mezarı görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında babasının mezarını kazmak hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasını mezarda görmek gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak gözyaşına ve kedere boğulacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına işarettir.

Kahve falında babanın mezarını görmek başarısının önündeki engellerin kalkacağına, kendisine uğur getireceğine işaret eder.

Kahve falında babanın mezarlığını görmek sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir