AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın mezarlığını görmek

Kahve falında babanın mezarlığını görmek

Kahve falında babanın mezarlığını görmek hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarlığını gördüyseniz:

  • Küçüklü büyüklü sırlar, entrikalar, paylaşılmaması gereken bilgiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, maddi konularda kayıplar olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına delalet eder.

Kahve falında babasının mezardan çıktığını görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, ummadığı yerden rızka nail olmaya tabir olunur.

Kahve falında anne baba mezarı görmek olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine delalet eder.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek kazancın gittikçe azalacağına, imkânlarını çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını kazmak değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına ve onlara sahip olmayı aklından dahi geçirmeyeceğine, en büyük hayalinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, hayırlı bir sürece girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarını görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir