AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın mezarını görmek

Kahve falında babanın mezarını görmek

Kahve falında babanın mezarını görmek sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, ortak olarak işe gireceği bazı kişiler ile çok sıkıntı veren durumlardan kurtulacağına, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babanın mezarını gördüyseniz:

  • Tecrübe, zaman veya bilginizi paylaşmanız minnettarlık hissettiğiniz kişilere yardımcı olmanızı sağlayabilir.

Kahve falında babanın mezarını açmak çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını açmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, güzel bir hayat geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını kazmak kendi işinin başına geçeceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında babamın mezarında ağlamak az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında babasının mezarını görmek ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında baba mezarını görmek daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir