AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak huzura ve rahata kavuşacağına, bazı kayıplar olabileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, kendi işini kuracağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak gördüyseniz:

  • İşaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında mezardan iskelet çıkarmak mal mülk sahibi olunacağına, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında mezar çıkarmak teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine inanılır.

Kahve falında mezardan para çıkarmak başarısız olacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu mezardan çıkarmak zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini mezarından çıkarmak birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölen bir kişiyi mezardan çıkarmak düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına inanılır.

Kahve falında mezardan tahta çıkarmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, şansının ve bahtının açılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir