AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasını mezarda görmek

Kahve falında babasını mezarda görmek

Kahve falında babasını mezarda görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük bir iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında babasını mezarda gördüyseniz:

  • Ya da, sizden gizli yürütülen çalışmalar veya kapalı kapılar ardında yapılan konuşmalar ortaya çıkabilir.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak yüksek mevkilerde işlere gireceğine, sevgi ve hürmet göreceğine inanılır.

Kahve falında babasının mezarını görmek çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının mezarını kazmak endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının mezarını açmak hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında babanın mezarlığını görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine ve uzun zamandan beri içinde bulunulan huzurlu ortamın yokolacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına ve insanlardan hürmet göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne baba mezarı görmek üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir