AnaSayfa / Genel / Kahve falında anne babasının mezarını görmek

Kahve falında anne babasının mezarını görmek

Kahve falında anne babasının mezarını görmek para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, evlenme yolunda adım atacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında anne babasının mezarını gördüyseniz:

  • Fikir sahibi olmadığınız konular yerine bildiğiniz konularla ilgilenirseniz daha başarılı olursunuz.

Kahve falında anne baba mezarı görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına, bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine ve beklediği bir yolcudan hayırlı haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babasının mezarını görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine işaret eder.

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına delalet eder.

Kahve falında anne babanın mezarını görmek istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında anne ve babasının mezarını görmek sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında babasının mezarının açıldığını görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı mezarında görmek her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir