AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba mezarı görmek

Kahve falında baba mezarı görmek

Kahve falında baba mezarı görmek huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, cebinin para göreceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına, yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba mezarı gördüyseniz:

  • Planlarınızı bozabilecek veya yapmak istediklerinizi yapmanızı engelleyecek kişilere karşı tedbir almanızda fayda var.

Kahve falında babanın mezarında ağlamak kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, rahata ereceğine, ferahlayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş babayı mezardan çıkarmak iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında babasını mezara gömmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine alamet eder.

Kahve falında babanın mezarını ziyaret etmek sevinçli haberler geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş babanın mezardan çıktığını görmek parasal ve ruhsal açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, ayağının tökezlemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında babasının mezarında dua etmek sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, duyduğu hiçbir şeye inanmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında babanın mezarına gitmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, işinden ve hayatından geri kalacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babanın mezarını görmek hastalığının düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir