AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın mezarını açmak

Kahve falında babanın mezarını açmak

Kahve falında babanın mezarını açmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, ekmeğin kesileceğine, hiç tatmadığı heyecanları tadacağına ve bilmediği duyguları öğreneceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, hayıflanacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın mezarını açmak gördüyseniz:

  • Belli bilgilere veya ipuçlarına ulaşmadan tepki vermemenizde fayda var.

Kahve falında ölmüş babasının mezarını açmak herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında babanın mezarını açmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet eder.

Kahve falında babasının mezarını açmak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölmüş babanın mezarını açmak yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş kişinin mezarını açmak hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, bir sebeple fal sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına alamet eder.

Kahve falında eski mezar açmak haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında ölen kişinin mezarını açmak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annesinin mezarını açmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir