AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, çok büyük zorluklar ve sıkıntılar çekse bile bu kişi düzelene ve yatağından kalkana kadar bu kişiye yardım etmeye devam edeceğine, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü gördüyseniz:

  • Biraz daha esnek olabilir veya olaylarla ilgili farklı yaklaşımlar geliştirebilirsiniz.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek kolay yollardan kazanacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına delalettir.

Kahve falında baba kızını dövmek kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir kızı dövmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına delalettir.

Kahve falında kızın dövmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına yorulur.

Kahve falında üvey kızını dövmek fal sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında küçük kızı dövmek rütbenin yükseleceğine, kazancının da artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, ondan şifa göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir