AnaSayfa / Genel / Kahve falında baba kızını dövmek

Kahve falında baba kızını dövmek

Kahve falında baba kızını dövmek kazancının da artacağına, fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, komşularla ters düşüleceğine, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, saygın biri haline geleceğine, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Kahve falında baba kızını dövmek gördüyseniz:

  • Kullandığınız ya da kullanacağınız yöntemlerle istediğiniz kişi veya grupları kendi tarafınıza çekebilirsiniz.

Kahve falında baba kızını dövmek sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, hayırlı terfiler alınacağına işaret eder.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Kahve falında kızını tokatla dövmek duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, tartışmaların ve huzursuzlukların son bulacağına delalettir.

Kahve falında bi kızı dövmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalet etmektedir.

Kahve falında anne kızını dövmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, zararların telafi edileceğine, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kızını dövmek dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, işlerinin aksayacağına tabir olunur.

Kahve falında tanımadığı bir kızı dövmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kızını dövdüğünü görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir