AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük kızı dövmek

Kahve falında küçük kızı dövmek

Kahve falında küçük kızı dövmek kazancında bereketin artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, falı kapatan kişinin suskunlaşacağına, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük kızı dövmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik harcamalar veya olaylar söz konusu olabilir.

Kahve falında küçük kızı dövmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında küçük bir çocuğu dövmek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında küçük bebek dövmek yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinden küçük birini dövmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında küçük çocuğu dövmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında öz kızını dövmek ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Kahve falında kızın dövmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiği kızı dövmek yapılan işlerin fazla kar getireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir