AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızın dövmek

Kahve falında kızın dövmek

Kahve falında kızın dövmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Kahve falında kızın dövmek gördüyseniz:

  • Çekingen ya da kararsız davranırsanız bazı kayıplara uğrayabilirsiniz.

Kahve falında bi kızı dövmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, işlerinin de hal yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kızını dövmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine alamet eder.

Kahve falında bir kızı dövmek yapılan projelerin çok bereketsiz olacağına, tecrübe sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baba kızını dövmek kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babasının kızını dövdüğünü görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kızını tokatla dövmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında üvey kızını dövmek iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın bir kızı dövmek büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir