AnaSayfa / Genel / Kahve falında insan kafa kesmek

Kahve falında insan kafa kesmek

Kahve falında insan kafa kesmek borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, hayalleri için savaştığı yolda bir an bile olsa umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına tabir olunur.

Kahve falında insan kafa kesmek gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında insan kafası kesmek sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına delalettir.

Kahve falında insanın kafasını kesmek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, istenen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafa kesmek maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir insanın kafasını kesmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafasını kesmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına delalet eder.

Kahve falında baltayla kafa kesmek aşının da çoğalacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine yorulur.

Kahve falında kedi kafası kesmek şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, fakirlikten kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanın kafasını kesmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir