AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kafası kesmek

Kahve falında ölü kafası kesmek

Kahve falında ölü kafası kesmek işin düzeltileceğine, her anlamda şifa bulmaya, özlemelerin son bulacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, borçlarının çoğalacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü kafası kesmek gördüyseniz:

  • Çok fazla şey üstlenmeniz veya aşırı tepkiler vermeniz iyi sonuçlar doğurmayabilir.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, geçim derdi çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölü kafası kesmek çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında at kafası kesmek elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafası kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi kafasını kesmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, fakirleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan kafasını kesmek çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında adamın kafasını kesmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bıçakla kafa kesmek yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir