AnaSayfa / Genel / Kahve falında at kafası kesmek

Kahve falında at kafası kesmek

Kahve falında at kafası kesmek belalı insanlara denk geleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, maddi durumunun düzeleceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine delalettir.

Kahve falında at kafası kesmek gördüyseniz:

  • Yeni keşifler yapabilir veya yeni deneyimler edinebilirsiniz.

Kahve falında at kafası kesmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında atın kafasını kesmek başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına delalettir.

Kahve falında ölü kafası kesmek çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında insan kafası kesmek sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında bir erkeğin kafasını kesmek yüzünün hep güleceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kedi kafası kesmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına rivayet eder.

Kahve falında düşmanının kafasını kesmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kafasını kesmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir