AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini içki içerken görmek

Kahve falında kendini içki içerken görmek

Kahve falında kendini içki içerken görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, mutlu günler göreceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendini içki içerken gördüyseniz:

  • Ay sonuna kadar belli konularda alacağımız kararlarda hayal dünyamızın veya maneviyat duygularımızın etkisi çok olabilir.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kocasını içki içerken görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin içki içtiğini görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin içki içtiğini görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında içki içip pişman olmak kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının içki içtiğini görmek ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin içki içtiğini görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında içki içip sarhoş olduğunu görmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir