AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini içki içtiğini görmek

Kahve falında birini içki içtiğini görmek

Kahve falında birini içki içtiğini görmek variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, hak yemeyeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına ve musibet dolu görüleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan fal sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, renk ve eğlence geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini içki içtiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerine güvenerek hareket etmeniz durumunda işler yarım kalabilir.

Kahve falında sevdiğin birinin içki içtiğini görmek konforunun ve lüksünün yerinde olacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulur.

Kahve falında içkiyi içmemek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına işarettir.

Kahve falında camide içki içildiğini görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, yenisinin başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir başkasının içki içtiğini görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başka birinin içki içtiğini görmek daha rahat para kazanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Kahve falında içki içmeyi görmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında babanın içki içtiğini görmek kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birini içki içerken görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına, hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir