AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içen görmek

Kahve falında içki içen görmek

Kahve falında içki içen görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, zorlukların kolayca aşılacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, sevineceğine ve mutlu olacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında içki içen gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Kahve falında içki içtiğini söylemek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini içki içerken görmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, geleceğinin parlak, şansının da açık olacağına alamet eder.

Kahve falında yakın birinin içki içtiğini görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında içki içen görmek sorunlu bir döneme gireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında içkiyi içmemek düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, yaşanan sıkıntılardan, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Kahve falında içki içip tövbe etmek sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına işaret eder.

Kahve falında babayı içki içerken görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasının içki içtiğini görmek pek çok kişinin size imrenerek bakacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir