AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz üflemek

Kahve falında toz üflemek

Kahve falında toz üflemek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında toz üflemek gördüyseniz:

  • Üzücü bir duruma içgüdülerinizle çözüm bulabilirsiniz.

Kahve falında toz üflemek sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında enseye üflemek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta üflemek çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve hayattan yana en büyük beklentisini yaşama şansına nail olacağına rivayet eder.

Kahve falında dua okuyup üflemek çok doğru bir yol tutulacağına, rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Kahve falında doğum günü pastası üflemek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nefes üflemek iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına, yeni işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mum üflemek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına tabir olunur.

Kahve falında yüze üflemek uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir