AnaSayfa / Genel / Kahve falında dua okuyup üflemek

Kahve falında dua okuyup üflemek

Kahve falında dua okuyup üflemek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine delalettir.

Kahve falında dua okuyup üflemek gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınızda egoistleşme meylindesiniz.

Kahve falında dua okuyup üflemek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okuyup üflemek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alacağına işaret eder.

Kahve falında pastada mum üflemek bolluğun ve bereketin düşeceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında enseye üflemek karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta üflemek büyük başarılara imza atacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında suya üflemek elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kulağına üflemek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir