AnaSayfa / Genel / Kahve falında mum üflemek

Kahve falında mum üflemek

Kahve falında mum üflemek kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını daha çabuk sonlandırıp kazancını daha hızlı bir şekilde eline alacağına, işlerinin aksayacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, büyük bir borcun altına gireceğine, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mum üflemek gördüyseniz:

  • Aile veya evle ilgili askıda kalmış sorunların bir an önce ele alınması gerekiyor.

Kahve falında pastada mum üflemek çok büyük maddi zarara uğrayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muma üflemek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa delalettir.

Kahve falında pasta mumu üflemek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında mum üflemek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dilek tutup mum üflemek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işaret eder.

Kahve falında ağzına üflemek büyük mutluluk duyulacağına, gelişim içine girileceğine yorulur.

Kahve falında yüze üflemek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işarettir.

Kahve falında kulağına üflemek sağlığının yerine geleceğine, darp edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir