AnaSayfa / Genel / Kahve falında nefes üflemek

Kahve falında nefes üflemek

Kahve falında nefes üflemek uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, çirkin sözler işitileceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Kahve falında nefes üflemek gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Kahve falında nefes üflemek her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına rivayet eder.

Kahve falında enseye üflemek bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muma üflemek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, sohbetinin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yüze üflemek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine inanılır.

Kahve falında mum üflemek hem de para kaybettireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yaş pasta üflemek daha büyük başarılar kazandıracağına, yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına inanılır.

Kahve falında okuyup üflemek hane içindeki huzurunun bozulacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına delalettir.

Kahve falında pasta üflemek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, keyfinin olmayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir