AnaSayfa / Genel / Kahve falında toz silkelemek

Kahve falında toz silkelemek

Kahve falında toz silkelemek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, ekmeksiz kalacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine tabir olunur.

Kahve falında toz silkelemek gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında tozlu halı silkelemek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında başarılı olmaya delalet eder.

Kahve falında toz silkelemek yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine işarettir.

Kahve falında birşey silkelemek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına alamet eder.

Kahve falında çarşaf silkelemek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kilim silkelemek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine delalettir.

Kahve falında elma ağacı silkelemek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında halı silkelemek kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşır silkelemek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir